Terveiset Kuntoutuspäiviltä 8.6.2018

Hei ja tässä Juhannusta odotellessa kerromme joistakin ajankohtaisista asioista T-IKKU-tutkimushankkeessa.

Viime perjantaina osallistuimme suullisella esityksellä Valtakunnallisille Kuntoutuspäiville. Esityksessä kerroimme T-IKKU-tutkimuksesta niin metodologian kuin tulosten osalta. Toimijuus oli esityksen yksi keskeinen teema ja miten ikääntyneiden ryhmämuotoisessa kuntoutuksessa toimijuus rakentuu.

T-IKKU-tutkimushankkeen loppuraportti on ollut lausuntokierroksella loppukevään aikana ja olemme saaneet lausunnot muutama päivä sitten. Elokuussa lomien jälkeen jatkuu loppuraportin viimeistely ja toivomme sen olevan syksyllä kaikkien luettavissa. Informoimme kaikkia palveluntuottajia tuloksista ja raportista heti, kun aikataulut tarkentuvat.

Kaikille vielä tiedoksi, että avoin webinaari T-IKKU-tutkimushankkeesta pidetään myös syksyn 2018 aikana ja siitäkin informoimme kaikkia myöhemmin.

Monimenetelmällisyydestä kirjoitetaan artikkelikokoelmaa Kelan Riitta Seppänen-Järvelän johdolla Työpapereita -sarjaan. Tähän julkaisuun olemme laatineet artikkelin omista kokemuksistamme ja valinnoistamme T-IKKU-tutkimushankkeessa.

Olettehan huomanneet, että uusi mielenkiintoinen kirja on ilmestynyt muutama viikko sitten: Sosiaalinen kuntoutuksessa, linkki kirjaan tässä.

Iloista kesää kaikille, kuulumisiin taas elokuussa.

Aila ja Riitta