T-IKKU-tutkimushankkeen raportti viimeistelyssä

Hyvät lukijat,

olemme syyskuussa 2018 lähettäneet T-IKKU-tutkimushankkeen loppuraportin eteenpäin Kelaan, ja saimme eilen tiedon, että parin viikon sisällä saamme siitä tarkistettavan version, jonka jälkeen se lähtee taittoon ja painoon. Voitte siis mahdollisesti joulukuussa 2018 saada sen luettavaksi – eli ilmestyy sähköisesti luettavaksi Kelan Sosiaali- ja terveysturvan raportteja -sarjassa. (tässä siis linkki jo nyt ko. raporttisarjaan, tutustu muutenkin siellä oleviin raportteihin 🙂

Samaan yhteyteen Kelan Muutos-hankkeen kanssa organisoimme webinaarin tutkimushankkeen tuloksista. Olkaapa kuulolla. Kiitos Kelan MUUTOS-hankkeen kaikille toimijoille kaksivuotisesta yhteistyöstä! Kuten on tapana sanoa: Muutos on pysyvää 🙂

Marraskuussa 2018 pidetään Kuntoutuksen tutkimusseminaari 22.11.2018 Helsingissä, joten sielläkin olemme mukana.

Hyvää loppusyksyä kaikille,

Aila ja Riitta