T-IKKU-raportin julkaiseminen on viivästynyt

Hyvää alkanutta vuotta 2019!

Olimme optimistisia, että T-IKKU-loppuraportti olisi ollut jo joulukuussa 2018 sähköisesti luettavissa Kelan raportteja -sarjassa. Olemme joulukuussa lähettäneet oikoluetun version Kelaan ja odottelemme tässä taittoversion tarkistamista. Eli kyllä se raportti on jo aika pitkällä.

Olemme kirjoittamassa tutkimusartikkelia myös Fysioterapia-lehteen näistä T-IKKU-tuloksista ja se ilmestynee vuoden toisessa numerossa.

Helmikuussa 2019 ilmestyy myös Jenni Kujalan toimittama kirja vanhustyön menetelmistä ja pääset tutustumaan kirjaan https://www.ps-kustannus.fi/Jenni-Kulmala/Hyv%C3%A4-vanhuus.html

Lisäksi olemme vuoden 2018 lopussa päättyneessä Kukoistava kotihoito Keski-Suomeen hankkeessa julkaisseet raporttin Keski-Suomen kuntien kotihoidon kuntouttavien arviointijaksojen toteutuksesta. Raportti on ilmestynyt STM:n julkaisuna ja kirjoittajina ovat Paltamaa, Pikkarainen & Janhunen. https://stm.fi/julkaisu?pubid=URN:ISBN:978-952-00-4008-6

Seuraattehan Jamkin sivuja, sillä olemme aloittamassa aivan uutta lähihoitajille suunnattua korkeakouludiplomikoulutusta, jonka teemana on Lähihoitajien kotihoidon ja -kuntoutuksen osaamisen kehittäminen.

Korkeakouludiplomi -koulutus on uudentyyppinen koulutuskokonaisuus avoimen amk:n kautta toteutettuna, ja jonka aikana voi syventää osaamistaan, mutta myös asteittain opiskella amk-opintoja tulevaisuutta varten. Siis se voi olla väylä hakeutua ja päästä amk-koulutukseen! Lue lisää: https://www.jamk.fi/fi/Koulutus/Avoin-AMK/korkeakouludiplomi/

Korkeakouludiplomi -koulutus on uudentyyppinen koulutuskokonaisuus avoimen amk:n kautta toteutettuna, ja jonka aikana voi syventää osaamistaan, mutta myös asteittain opiskella amk-opintoja tulevaisuutta varten. Siis se voi olla väylä hakeutua ja päästä amk-koulutukseen!

Intoa ja innostusta 2019 kaikille!

Aila ja Riitta