Verkon värinä

JAMK:n tietojenkäsittelyn tutkinto-ohjelman virallinen blogi

Tutkimusopinnoista ja opparista infoa 3.9. klo 16:15

Hei
Jos aiot aloittaa opinnäytetyön tekemisen lukuvuonna 2015-16, sinun on osallistuttava opintojaksoille ZZPP0610 Tutkimus ja kehittäminen, HTK4Z110 Opinnäytetyö osa 1 ja HTK4Z120 Opinnäytetyö osa 2. Infotilaisuus siitä, miten homma käytännössä kulkee alkavana lukuvuonna, on torstaina 3.9. kello 16:15 alkaen luokassa BP05.

Opinnäytetyö osa 1:n kontaktit alkavat torstaina 10.9. Tutkimus ja kehittäminen –opintojakson ensimmäinen kontakti on tiistaina 15.9.

Ne, jotka ovat jo suorittaneet osia opintojaksosta Tutkimusopinnot ja tilastomatematiikka, jatkavat sen opintojakson loppuun ja tekevät puuttuvat suoritukset syksyn 2015 aikana. Myös jo tekeillä olevat opinnäytetyöt suoritetaan loppuun aikaisempien vaatimusten mukaisesti.

Tervetuloa infoon kuulemaan käytänteistä ja selvittämään mieltä painavia asioita, t. Timo.