Stage 142 -info perjantaina 28.10. klo 12:30

Muistutuksena välitän vielä oheisen viestin >>>>
Moikka,

Haluatko olla mukana järjestämässä Keski-Suomen ehdottomasti perinteikkäintä ja tunnelmallisinta verkkopelitapahtumaa, Stage142:sta? Stagehan on SE lanitapahtuma, jonne halutaan tulla viettämään aikaa, pelaamaan kavereiden kanssa ja kilpailemaan eri pelien herruudesta. Varsinainen place-to-be myös siis Sinulle!

Stage142 on perinteisesti ollut osa Tiko-opiskelijoiden projektiopintoja ja ennen kaikkea taidonnäyte tapahtuman tuottamisesta. Tämäkään vuosi ei tee siihen poikkeusta. Muutaman vuoden ajan tapahtuman veturina on toiminut Jyväskylän eSports-Seura, JeSSe ry. Tiko-opiskelijoiden rooli tapahtuman järjestämisessä on ollut vuosien saatossa erittäin merkityksellinen, kuten se on myös nyt.

Laadukkaan tapahtuman tuottaminen on koostuu monista eri osa-alueista. Suurin osa työstä tehdään kuukausien ajan ennen tapahtumaa ja lopulta työn tulos huipentuu itse tapahtumaviikonloppuun maaliskuussa. Onnistunut verkkopelitapahtuma on yhdistelmä logistiikkaa, markkinointia, yrityskontakteja, sosiaalista mediaa, verkkotekniikkaa, sähkötekniikkaa, asiakaspalvelua, maksuliikennettä, turvallisuutta, lipunvarausjärjestelmää, huipputurnauksia, oman porukan tsemppausta ja yhdessä oppimista, mutta ennen kaikkea hyvää mieltä ja yhdessä tekemistä. Teemme töitä vahvasti yhdessä tiiminä ja kuka tahansa voi lähteä mukaan toimintaan. JeSSe ry:n porukasta löytyy kokeneita verkkopelitapahtumien järjestäjiä, jotka pystyvät auttamaan ja mentoroimaan Stage142-porukkaa. Apua saa aina kun vain kysyy!

Jos koet, että yli 300 hengen tapahtuman tuottaminen hyvällä porukalla on sun juttu, tapaisin sinut mielelläni tapahtuman rekryssä perjantaina 28.10. klo 12:30 tilassa C119.

Linkit:
facebook.com/jklesport

Lämpimästi tervetuloa!

Timo Tarvainen

Puheenjohtaja
Jyväskylän eSports-Seura, JeSSe ry
0407377034
timo@jessery.fi