Verkon värinä

JAMK:n tietojenkäsittelyn tutkinto-ohjelman virallinen blogi

Opinnot jumissa??

Opinnot jumissa? Ala oikea, mutta opiskelumotivaatio kadoksissa? Tehtäviä rästissä? Vaikeuksia päästä opintojen alkuun? Tai opinto-oikeusaika vähissä, mutta opiskeluhommia vielä runsaasti jäljellä?

Tartu kiinni opintoihin Opinnot rullaamaan –ryhmän siivittämänä. Tavoitteena on saada opiskeluun puhtia porukalla. Ryhmän teemat valitaan ryhmäläisten toiveiden ja tarpeiden mukaan ja niitä voivat olla esimerkiksi ajankäyttö, motivaation rakentaminen, luottamus itseen oppijana, sopivien tavoitteiden asettaminen ja niiden seuraaminen. Ryhmän jäsenet edistävät omia opiskelutavoitteitaan tapaamisten välissä.

Opinnot rullaamaan -ryhmä käynnistyy ma 20.3. klo 14-16 Rajakadulla  ja kokoonnumme kevään aikana 6 kertaa, aina samaan aikaan. Viimeinen kokoontuminen on ma 8.5. Varmistathan, että pääset osallistumaan kaikille kerroille. Ryhmän vetäjinä toimivat Liken opo Heli-Riikka Immonen ja JAMKin opintopsykologi Heini Pietilä.

Ilmoittautumiset (viimeistään pe 10.3.)  ja lisätietoja:
opo Heli-Riikka Immonen (heli-riikka.immonen(at)jamk.fi)