Tukea opiskeluvaikeuksiin? Ilmoittautuminen käynnissä!

Tuntuuko opiskelu liian vaikealta? Tarvitsetko vinkkejä tehtävistä selviämiseen tai erilaisiin opiskelutekniikoihin? Tai kaipaatko tukea lukemisen, kirjoittamisen, muistitekniikoiden, keskittymisen tai matemaattisten vaikeuksien kanssa?

Tule mukaan Nyytin ja Kuntoutussäätiön yhteiseen Tukea opiskeluvaikeuksiin -ryhmään. Ryhmä on maksuton ja tarkoitettu kaikille, jotka kaipaavat tukea opiskelun haasteisiin. Ryhmään voit tulla pienempien tai suurempien pulmien kanssa.

Ryhmässä saat tietoa, tukea ja keinoja opiskelun tueksi ja voit jakaa kokemuksia toisten ryhmään osallistuvien kanssa. Ohjaajina toimivat Nyytin ja Kuntoutussäätiön työntekijät ja kurssi toteutetaan Suomen mielenterveysseuran Tukinet-sivustolla. Kahdeksan viikkoa kestävä ryhmä on tarkoitettu kaikille 18 – 35 -vuotiaille opiskelijoille.

RYHMÄSSÄ KÄYDÄÄN LÄPI MM. SEURAAVIA TEEMOJA
  • erilaiset opiskelutekniikat
  • muisti ja keskittyminen opinnoissa
  • opiskelumotivaatio
  • stressin ja jännityksen hallinta opinnoissa
  • ajanhallinta ja tehtävien suunnittelu
  • ryhmässä toimiminen ja vuorovaikutus
  • lukeminen ja kirjoittaminen sekä vieraan kielen opiskelu ja matematiikka

Ryhmä toteutetaan suojatussa ympäristössä eli keskusteluihin pääsevät osallistumaan vain ryhmän jäsenet. Ryhmässä esiinnytään nimimerkeillä ja siihen otetaan 25 – 30 osallistujaa.

RYHMÄ KOOSTUU TEEMOITETUSTA FOORUMIKESKUSTELUSTA JA RYHMÄCHATEISTA

Ohjattuja ryhmächatteja eri teemoista järjestetään tiistaisin klo 17.30 – 19. Lisäksi ohjaajat antavat foorumilla viikon teemaan liittyen tietoa ja harjoitteita. Chateissa voit jakaa ja pohdiskella muiden ryhmäläisten kanssa niitä kysymyksiä, pohdintoja, ihmetyksiä ja oivalluksia, joita viikon teema sinussa on herättänyt. Ensimmäinen chat pidetään tiistaina 17.10.

Hae ryhmään. Haku päättyy kun ryhmä on täynnä, kuitenkin viimeistään 4.10.

Ryhmään valituille ilmoitetaan sähköpostilla viimeistään 20.9.

Lisätietoja:

Päivi Kohta, paivi.kohta@nyyti.fi, gsm +358 50 572 4819

Tiia Villa, tiia.villa@kuntoutussaatio.fi, gsm +358 44 781 3162

 

https://www.nyyti.fi/opiskelijoille/ryhmat/tukea-opiskeluvaikeuksiin-nettiryhma/