Verkon värinä

JAMK:n tietojenkäsittelyn tutkinto-ohjelman virallinen blogi

Virtuaaliopinnot

Haluaisitko suorittaa jonkin toisen ammattikorkeakoulun opintoja? Se onnistuu virtuaalisesti. Kaikki tarjolla olevat opintojaksot löytyvät virtuaaliammattikorkeakoulun portaalista osoitteesta http://www.amk.fi.

Kun olet löytänyt haluamasi opintojakson, sinun tulee ottaa yhteyttä tutoropettajasi. Tutoropettajan kanssa käydään keskustelu opintojakson sisällyttämisestä HOPSiin. Keskustelun pohjalta tutoropettaja joko hyväksyy tai hylkää opintojakson sisällyttämisen HOPSiin. Kun opintojakso on tutoropettajan kanssa hyväksytty HOPSiin sopivaksi, niin tutoropettaja ilmoittaa asiasta sähköpostilla eAsioijille.

 

Opintojaksolle hakeminen:

Kun asiasta on sovittu tutoropettajan kanssa, voit hakea opintojaksolle. Aluksi sinun täytyy rekisteröityä virtuaaliammattikorkeakoulun portaalissa. Ole tarkkana, että tietosi tulevat oikein. Laita hakemukseen ”Sovittu” -kohtaan tutoropettajasi nimi ja ”Perustelu” -kohtaan samat perustelut, mitkä esitit tutoropettajallesi. Jos tulet jossain välissä toisiin aatoksiin, voi opintojaksolle hakemisen peruuttaa hakuajan aikana. Jos hakuaika on mennyt umpeen, etkä aio osallistua opintojaksolle, niin ota välittömästi yhteyttä eAsioijaan!

Voit seurata hakemuksesi käsittelyä virtuaaliammattikorkeakoulun portaalista. Pääsääntöisesti opintojakson järjestävä ammattikorkeakoulu joko hyväksyy tai hylkää hakemuksesi viimeistään kaksi viikkoa hakuajan päättymisen jälkeen. Mahdollisen hylkäämisen syy voi olla liian paljon tai liian vähän väkeä tulossa ko. opintojaksolle.

Kun sinut on hyväksytty kurssille, sinuun otetaan yhteyttä opintojakson järjestävästä ammattikorkeakoulusta. Suoritettuasi opintojakson saat tiedon arvioinnista opintojakson opettajalta. Arvosana siirtyy Asioon automaattisesti. Kannattaa muistaa, että jos jätät kurssin, jolle sinut on hyväksytty, kesken tai et osallistu sille lainkaan, se saattaa estää jatkossa virtuaaliammattikorkeakoulun opinnoille pääsyn!

 

css.php