Toteutusvaiheessa

Projektityön hyvät käytännöt

Kuka ja mitä?

Toteutusvaiheessa kokoaa kertomuksia ammatillisen opettajakorkeakoulun projektitoiminnan arjesta – kirjoittajan sydäntä lähellä on erityisesti projektiviestintä ja verkkojulkaiseminen. Luvassa on kokemuksia, hyviä käytäntöjä, vinkkejä ja muuta mukaan tarttunutta työvuosien varrelta. Tällä hetkellä toteutusvaiheessa on Aikuisohjauksen koordinaatioprojekti.

Tietoja kirjoittajasta

Anna-Kaisa Tiihonen, projektisuunnittelija, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ammatillinen opettajakorkeakoulu
Koulutustausta: Filosofian maisteri, äidinkielen ja kirjallisuuden opettajan koulutus

Olen työskennellyt ammatillisen opettajakorkeakoulun eri projekteissa vuodesta 2003 alkaen. Aloitin aikanaan Ammattitaitovalmentaja pk-yrityksessä -projektin osa-aikaisena sihteerinä, ja sen jälkeen olen ollut mukana mm. TAITURI- ja AAKE-projekteissa. Välissä olen ollut pariin otteeseen tovin verran kotiäitinä ja tehnyt myös kielentarkistus- ja kustannustoimitustyötä.

Tämänhetkinen tarkkailupaikkani on Aikuisohjauksen koordinaatioprojektissa (ESR) projektisuunnittelijana. Projekti kuuluu valtakunnalliseen aikuisten tieto-, neuvonta- ja ohjauspalvelujen kehittämisohjelmaan, jota projektimme koordinoi, seuraa ja vastaa tiedotuksesta. Lisätietoja: www.opinovi.fi/koordinaatioprojekti