Toscanan punaiset helmet ensi keskiviikkona JAMKin viinikerhossa!

Pittoreskit maalaismaisemat. Hengästyttävät taideaarteet. Konstailemattoman herkullinen maalaiskeittiö.

Aistien mekka ja Italian sydän Toscana on kaikkea tätä – sekä tietysti toinen toistaan ihanampia punaviinejä, joita nautiskelemme ensi keskiviikkona 23.1. klo 18 JAMKIN VIINIKERHOSSA!

Toscanan punaiset ovat luonteikkaita, hapankirsikkaa uhkuvia, monimuotoisia ja elegantin hapokkaita viinejä, jotka ovat parhaimmillaan pöydän antimien seurassa. Yhä tasalaatuisemmiksi käyvien kansainvälisten viinien viidakossa Toscanan punaiset helmet ovat alkuperälleen tyypillisiä ja persoonallisia viinejä. Maakunnassa tuotetaan myös mielenkiintoisia ja upeita, perinteiset alkuperäsäädökset haastaneita ns. supertoscanalaisia viinejä sekä miellyttävän hapokkaita puna- ja valkoviinejä arkipäiväisempään käyttöön.

Toscana onkin varsinainen viinien runsaudensarvi, josta löytyy herkkuja joka mieltymykselle ja kukkarolle.