Lue kiinnostava kolumni tämän päivän Keskisuomalaisesta

JAMKin hallintojohtaja ja yrittäjyysmoottori Pekka Jääskö vierailee parhaillaan Piilaaksossa ja San Jose State Universityssä. Hän kirjoitti tämän päivän (24.10.2013, s. 6) Keskisuomalaiseen hyvän ja konkreettisen kolumnin yritystehtaasta ja muista elementeistä joilla yrittäjyyttä Keski-Suomessa edistetään. Oli hienoa lukea, että Kasvuyritystehdas on tosiaan toteutumassa! Yritystehtaan toimintamuotoja löytyy Piilaaksosta, joiden toimintaan Pekka on tutustumassa. Vaikuttavat, riittävän rohkeat ja isot uudistukset ovat välttämättömiä täällä meillä, jotta voimme onnistua tavoitteessamme rakentaa 10 000 uutta työpaikkaa Keski-Suomeen. Nopeutta ja rohkeutta peliin, turhaa suunnittelua pois! Siinä joitakin eväitä yrittäjyyslähtöisen toimintakulttuurin rakentamiseen.

Pekka ja JAMKin yritysvalmentajat Marttalassa maaliskuussa 2013.