Yritysvalmentajat ja JES matkalle vuoden kuumimpaan start up -yritysten tapahtumaan!

Keskiviikkona se sitten tapahtuu. Loppuunmyyty SLUSH-tapahtuma tärähtää käyntiin Kaapelitehtaalla.

”Euroopan merkittävimpiin kasvuyritystapahtumiin lukeutuva Slush järjestetään kuudetta kertaa marraskuussa. Tapahtuma on vakiinnuttanut asemansa Pohjois-Euroopan ja Venäjän kasvuyritysten kohtauspaikkana. Tänä vuonna paikalle odotetaan yli tuhatta yritystä ja 5000 kävijää.” Lisätietoja www.slush.org

JAMK tarjoaa meille mielettömän mahdollisuuden päästä mukaan tähän vuoden kuumimpaan ja kiinnostavimpaan yrittäjyystapahtumaan ja lähes kaikki valmentajat pääsevät lähtemään mukaan n. 13 hengen yrittäjäjoukon kanssa. Matkaan lähdetään siis yhdessä JES:n avaintoimijoiden ja Scando Camin yrittäjien kanssa.

Tiedossa on kovan luokan puhujia, mielenkiintoisia teemalavoja (mm. tietoturva, pelitapahtuma, terveys & hyvinvointi), pitchauskisa, yrityksille mahdollisuus päästä tapaamaan rahoittajia jne jne. Yritysvalmentajat lähtevät hakemaan uusia työvälineitä ja tuoreita näkökulmia JAMKin opiskelijalähtöisten yritysideoiden tueksi ja yrittäjät tietysti ”pitsaamaan” kiinnostaville tahoille omia aihioitaan. Niin jännittävää!!

Blogiin2