Info

Jamkin ammatillinen opettajakorkeakoulu on pedagoginen asiantuntijayhteisö, joka kouluttaa, konsultoi ja kehittää. Koulutamme ammatillisia opettajia, erityisopettajia ja opinto-ohjaajia. Kehitämme ja tutkimme työelämäläheistä ammatillista oppimista, opetusta ja pedagogiikkaa – mutta olemme mukana monessa muussakin, pedagogisesta peruskaurasta innovaatioihin, Suomessa ja kansainvälisesti.

Opekorkeassa tapahtuu -blogissa kirjoitamme Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja opekorkean toiminnasta, oppimisen ja ohjauksen kehittämisestä, TKI-toiminnasta ja koulutuksistamme sekä yhteistyöstä eri konteksteissa. Blogi on toimitettu, vapaamuotoinen, julkaisukanava sekä kotimaassa että kansainvälisessä ympäristössä tehtävälle asiantuntijatyölle. Kirjoittajien joukossa on sekä Jamkin että hankekumppaneidemme asiantuntijoita sekä opiskelijoitamme.

Ammatillisen opekorkean toimintaan voit tutustua www-sivuillamme osoitteessa www.jamk.fi/aokk.

Information about the blog

This blog publishes current news about our everyday life at Jamk’s School of Professional Teacher Education, our RDI activities and our training.

The blog is an edited, free-form, publication channel for expert work in both domestic and international environments. Among the authors are experts from both Jamk University of Applied Sciences and our project partners.

Toimitus

Opekorkeassa tapahtuu -blogilla on toimituskunta. Blogin sisältöjen toimitustyöstä vastaavat pääsääntöisesti ammatillisen opettajakorkeakoulun TKI-viestintäsuunnittelija ja markkinointisuunnittelija.

Blogin toiminta on päättynyt syyskuussa 2023. Tutustu Jamkin muuhun julkaisutoimintaan Jamk.fi-verkkosivustolla.

Blogissa käytetyt kuvat

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, blogitekstien tekijät sekä kuvapankit. Valokuvaajat mm. Mikko Vähäniitty ja Hanna-Kaisa Hämäläinen.