Vastaa etäkuntoutuskyselyyn ja ilmoittaudu mukaan valmennukseen

Keski-Suomen liiton rahoittamassa EtäKS-hankkeessa järjestetään Keski-Suomessa toimiville kuntoutusalan yrityksille vuorovaikutuksellinen valmennusprosessi. Valmennus toteutetaan tammikuun ja kesäkuun 2021 välillä. Valmennuksen aikana vahvistetaan osaamista etäkuntoutusratkaisujen käyttöönotosta unohtamatta sosiaali- ja terveysalalle ajankohtaista tietoturvallisuutta. Lisäksi valmennuksen aikana kehitetään uusia palveluita palvelumuotoilun keinoin.

Valmennus toteutuu 6 kuukauden aikana ja 3 – 4 tunnin etätapaamisia on kerran kuukaudessa. Käytännön kehittäminen tapahtuu arjessa osana omaa työtäsi.

Hankkeen aloitusseminaari järjestetään 18.1.2021 klo 16.30-18.30 zoomissa.

Vastaa etäkuntoutusta koskevaan kyselyyn ja ilmoittaudu mukaan!