Koulutuspäivä 28.4.2022: Tue töihin – Ammatillisen kuntoutuksen tarpeen tunnistaminen ja ohjautuminen Rikosseuraamuslaitoksessa

Ajankohta: Torstai 28.4.2022, klo 9.00-15.30 (etäyhteys)    

Kuvaus: Moni seuraamustaan suorittavista hyötyisi ammatillisesta kuntoutuksesta. Ammatilliseen kuntoutukseen ohjautumista on kehitetty Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalueella AKO- kehittämishankkeessa.  

Koulutuspäivässä esitellään ammatillisen kuntoutuksen järjestelmää ja vaihtoehtoja, tuen tarpeen tunnistamista sekä kokemuksia ammatilliseen kuntoutukseen ohjautumisesta Rikosseuraamuslaitoksessa. Lisäksi kuullaan AKO- kehittämishankkeen toiminnasta. 

AKO- kehittämishanketta toteutetaan Jyväskylän ammattikorkeakoulun Kuntoutusinstituutissa yhteistyössä Rikosseuraamuslaitoksen Itä – ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalueen kanssa ajalla 1.2.2020-31.7.2022. Hanketta rahoittaa Kela (kuntoutuksen kehittämisrahoitus).    

Kohderyhmä: Koulutuspäivä on avoin Rikosseuraamuslaitoksen henkilöstölle ja kaikille aiheesta kiinnostuneille.   Koulutuspäivään voi osallistua etäyhteydellä tai Jyväskylässä (rajoitettu osallistujamäärä). 

Ohjelma, ks. alla.

Lisätietoja: AKO | AKO – Ammatillisen ohjausosaamisen kehittämishankkeen (AKO) blogi (jamk.fi) ja projektipäällikkö Mia Tammelin, +358504381169, mia.tammelin@jamk.fi    

OHJELMA (muutokset mahdollisia)