INNOKE esillä eri tapahtumissa lähipäivinä

INNOKE – hanke esittäytyy tänään Tulevaisuus haastaa oppimisen -tapahtumassa Agorassa Jyväskylän Yliopistolla. Hankkeen esittelypiste löytyy Agoran pääaulasta. Tervetuloa tutustumaan mitä kaikkea simulaatioiden ja virtuaaliteknologian osalta on menossa Keski-Suomen alueella. Aiheesta kiinnostuneet voivat jättää yhteystietonsa myöhempää yhteydenottoa varten. Rohkeasti vaan paikalle 🙂 Ständillä tavattavissa Anu, Sanna ja Toni.

Lisätietoa tapahtumasta:

Tulevaisuus haastaa oppimisen

 

Ensi viikolla INNOKE esittäytyy Edelläkävijät 2017 tapahtumassa Paviljongissa, Lutakossa. Lisätietoa tästä:

https://www.yrittajat.fi/sites/default/files/event_attachments/edellakavijat20171.pdf

1 kommentti

  1. Listalta jäi pois 5.4.2017 JAMKin Pääkampuksella toteutettu IoT ja robotiikka -päivä #jamkrobotiikka, jossa Innoke oli esillä omalla ständillä. Päivä keskittyi pääosin IoT:n ja Robotiikan mahdollisuuksiin mutta myös simulaatio ja virtuaaliteknologia nousi esille keskusteluissa.

    Tilaisuudesta raportoi YLE Keski-Suomen alueen uutisissaan.
    https://areena.yle.fi/1-4109588