Tue Digisti- hyvinvoinnin valmennuspäivä lähestyy – ilmoittaudu mukaan!

Järjestämme Tue Digisti –hyvinvoinnin valmennuspäivän  Jyväskylän ammattikorkeakoulun Lutakon kampuksella torstaina 29.11. klo 10-15.30.  Ohjelma ja linkki ilmoittautumiseen löytyy osoitteesta www.jamk.fi/tuedigisti . Aamupäivän osuuteen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden avulla.

Päivässä esitellään eBossin hyvinvointia tukea malli, joka on kehitetty toisen asteen ammatillisiin opintoihin, mutta sitä voi soveltaa hyvin myös muissa nuorten toimintaympäristöissä. Päivän aikana julkistetaan Hyvinvoinnin Digivalmentaja –sivusto www.jamk.fi/digivalkku , jonka avulla opettajat ja muut nuorten kanssa kanssa työskentelevät voivat ottaa mallin käyttöönsä. Tue Digisti –päivässä iltapäivän osuudet ovat käytännön käyttökoulutusta valmennusmallin käyttämiseen.

 Tervetuloa mukaan!