Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen!

 

pelikatalogi

Pelaten osalliseks – hankkeessa on käytössä Pelikatalogi, joka täydentyy koko projektin ajan. Katalogi on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, kuten sairaanhoitajille, sosionomeille ja toimintaterapeuteille, työvälineeksi asiakastyöhön. Pelikatalogissa on esitelty erilaisia hyöty- ja terveyspelejä sekä sovelluksia, joita voit ottaa avuksi esimerkiksi harjoitellessasi asiakkaan kanssa rentoutumistaitoja tai pohtiessasi miten motivoida asiakasta liikkumaan arjessa pelien avulla.

Pelikatalogin kehittämisessä käyttäjäpalaute on olennaista, jotta katalogi aidosti palvelisi loppukäyttäjiä eli juuri sinua arjen työssäsi. Pelikatalogin sivuilla on palautelomake katalogista, mutta toivomme mielipiteitäsi/ajatuksiasi/toiveitasi/ideoitasi myös tämän blogin kautta.

Miltä Pelikatalogi näyttää? Mitä voisimme tehdä toisin? Miten voit hyödyntää katalogia työssäsi? Mitä muuta tulee mieleen? Sana on vapaa! Postaa kommenttisi alle. Olemme kiitollisia kaikista kommenteistanne.

2 kommenttia

  1. Sivut näyttävät mielenkiintoiselta. Peleistä toivoisi enemmän kuvausta, mutta voisin kyllä ajatella käyttää katalogia työssäni.

    • Kiitos Saara kommentistasi ja hienoa kuulla, että voisit ottaa Pelikatalogin oikeasti käyttöön työssäsi. Kiinnitämme jatkossa pelikuvauksiin huomiota, jotta ne palvelisivat oikeasti tarkoitustaan eli lukija saisi riittävästi tietoa esitellystä pelistä.