Hae mukaan hyvinvointivalmennukseen!

eBoss-hyvinvointivalmennusten haku on auki! Hae mukaan oheisesta linkistä.

Ilmoittautuminen

Haku on avoinna 22.8.-30.9.2016

Valmennukset alkavat syyslukukauden 2016 aikana loka-joulukuussa yhteistyöoppilaitoksissa Jyväskylän kotitalousoppilaitoksessa ja Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopistossa Saarijärven, Viitasaaren ja Äänekosken yksikössä 16-29-vuotiaille opiskelijoille. Valmennuksessa autamme sinua selvittämään asioita, jotka vaikuttavat hyvinvointiisi. Valmennuksen aikana kokeillaan hyvinvointiasi tukevia asioita ryhmän kanssa verkossa tai tapaamisissa. Pääset kokeilemaan hyvinvointirannekkeen käyttämistä ja hyödyntämään älypuhelinta tai tietokonetta hyvinvointisi parantamisessa. Valmennus kestää kokonaisuudessaan 6 kuukautta. Valmennuksen päättyessä saat mukaasi paljon uusia ideoita ja hyvinvointirannekkeen!