Tietoa blogista

Monialaisesti oppien ja ohjaten on TESSU2 – Aitoon monialaiseen yhteistyö- ja ohjausosaamiseen Ohjaamoissa -projektin blogi. Blogissa kirjoitamme ajatuksiamme, kokemuksiamme ja tuloksiamme matkan varrelta.

TESSU tuottaa valmennusta, joka tukee Ohjaamojen henkilöstön toimivan monialaisen yhteistyö- ja ohjausosaamisen kehittymistä. Valmennusten tuella autetaan Ohjaamoja toimimaan monialaisena, vertaisoppivana ja yhdessä ohjautuvina tiimeinä, joissa ohjaamohenkilöstö kehittää ja arvioi yhdessä omaa toimintaansa suunnitelmallisesti ja toisilta oppien.

Projektin valmennusprosesseista syntyy erilaisia monialaista yhteistyö- ja ohjausosaamista kehittäviä tuotteita, menetelmiä ja käytänteitä, jotka julkaistaan avoimena verkkojulkaisuna.

TESSU-joukkueessa on tällä hetkellä 19 asiantuntijaa, jotka tulevat JAMK ja HAMK ammatillisista opettajakorkeakouluista ja Åbo Akademista. Me tessulaiset teemme työtä isolla sydämellä ja rautaisella asiantuntijuudella Ohjaamojen parhaaksi. Tutustu meihin tarkemmin: Kartanlukijoita, kiisselinkeittäjiä, kameleontteja – TESSU-joukkue esittäytyy

TESSUn verkkosivut: www.jamk.fi/tessu

Seuraa meitä myös TwitterissäFacebookissa, Instragramissa, LinkedInissä ja Youtubessa. Voit lukea vuosikatsauksiamme Issuussa.