RoboCountryside esillä Hyvää Yhdessä -hankkeen tapahtumissa toukokuussa

RoboCountryside -hanke osallistui toukokuussa Hyvää Yhdessä -hankkeen tapahtumiin Joutsassa, Keuruulla ja Jämsässä. Hyvää Yhdessä -hanke tavoittelee maaseudun yrittäjien verkostojen kehittämistä, joten yhteistyö heidän kanssaan on luontevaa! Tapahtumiin osallistui hyvinvointialan yrittäjiä ja kuntapäättäjiä keskustelemaan tulevaisuuden mahdollisuuksista. Tapahtumissa nähtiin innostuneita yrittäjiä, loistavia puheenvuoroja ja luentoja. Robotiikkaa hankkeen puolesta olivat esittelemässä projektipäällikkö Toni Pekkola, sekä Emilia Lahdenperä ja Kari Vehmaskoski.  RoboCountrysiden asiantuntija Tapio Mäkelä piti Keuruulla innostavan luennon robotiikan moninaisista mahdollisuuksista. Tapahtumien perusteella robotiikka kiinnostaa yrittäjiä, mutta sen mahdollisuuksia ei vielä täysin tunnisteta etenkään hyvinvointialalla. Työmme jatkuu!