Projekti päättyy 31.12.2020

Tutustu projektissa tuotettuihin materiaaleihin!

Kaksivuotinen RoboCountryside projekti on päättymässä vuoden 2020 loppussa. Tiedonvälitysprojektin tavoitteena oli jakaa uusinta robotisaatioon liittyvää tietoa, vahvistaa maaseudun toimijoiden osaamista ja yhteisöllisyyttä sekä tukea teknologisten ratkaisujen käytäntöön viemistä. Hankeessa vaikutettiin robotiikkaan liittyviin asenteisiin sekä rohkaistiin robotiikan kokeilukulttuuriin. Tutustu projektissa tuotettuihin materiaaleihin ja ota niistä hyöty itsellesi:

360 -virtuaaliympäristö: Ympäristöön on koottu projektissa tuotettu materiaali, tallennettu loppuseminaari asiantuntijakeskusteluineen, esimerkkejä maailmalta sekä palautekysely.

Vaikuttavuusvideo: Miten asenteet muuttuivat maaseudulla? Millaisena tulevaisuus koetaan robotiikan osalta?

Loppujulkaisu: Robotiikan mahdollisuudet maaseudulla – Käsikirja robotiikasta


Tutustu kirjoituksiin vierailijablogeissa

Voisiko robotiikka tehdä julkisista palveluista vähemmän haavoittuvia? (18.5.2020)

Hyvinvointipalveluiden mahdollisuus on robotiikassa (6.5.2020)

Robotiikan mahdollisuudet tehdä palveluista vähemmän haavoittuvia äkillisesti ilmenevissä poikkeustilanteissa (30.4.2020)


Webinaarisarja kaikkien kuunneltavissa

Webinaariohjelma

Onko automaatiosta ja robotiikasta liiketoiminnan tehostajaksi? Mitä mahdollisuuksia robotisaatio voisi tuoda juuri sinun yrityksellesi? Kevään aikana pidetty kymmenosainen automaation ja robotiikan monet mahdollisuudet -webinaarisarja on nyt kaikkien katsottavissa! Webinaareissa tutustutaan mm. yritysten käyttämiin tekniikoihin ja keskustellaan mitä hankkeet voisivat tarjota juuri sinun yrityksellesi.

Webinaarisarjan osioihin pääset tutustumaan Robotics by JAMKin sivuilta.

 

 

 


RoboCountrysiden välijulkaisu on valmis!

Välijulkaisun kansikuva

Tiesitkö tämän robotiikasta? -välijulkaisussa kerrotaan mitä robotiikka on ja käydään läbi robotiikan kehitysvaiheita. Julkaisussa esitellään myös mitä kaikkea hankkeen aikana on tehty robotisaatioon liittyvän tiedon jakamiseksi ja käytäntöön viemisen tukemiseksi.

Lataa julkaisu tästä