Robotiikkaa, eksoskeletoneja ja maaseudun tulevaisuutta pohtimassa

Kiireinen viikko takana…

Maanantaina saatiin JAMKin auditorio täyteen eksoskeletoneista kiinnostuneita tahoja ympäri Keski-Suomea ja vähän laajemmaltikin. Osallistujia saapui Espoosta Kittilään ja kaikkialta siltä väliltä. Alussa oli tietoiskuja aiheeseen liittyen ja Meditas Oy esitteli Skelex-eksoskeletonia. Päivä huipentui laitedemonstraatioihin logistiikkalaboratoriossa ja tämän jälkeen yrityskäyntiin Vähälä Logisticsilla.

Tiistaina tutustuttiin projektitiimillä eksoskeletonien toimintaan eri toimialojen näkökulmasta.

Keskiviikkona RoboCountryside kävi Uudet Teknologiat ja Maatalous – tapahtumassa Tampereella kertomassa robotiikasta ja eksoskeletoneista. Tilaisuuden päätteeksi kaikki halukkaat pääsivät myös testaamaan laitteita.

Ennen Joulua tiedossa on vielä joitain tapahtumia eli kannattaa pysyä kuulolla missä mennään milloinkin.