RoboCountryside kick off -tilaisuus Robotiikan mahdollisuudet

RoboCountryside-hankkeen kick off -tilaisuus järjestetään Auditorio Miilussa, Petäjävedellä 25.3.2019 klo 12-16.

Tilaisuuden alussa klo 12-12:30 on mahdollisuus tutustua robotiikkaan aulatilassa järjestettävän esittelyn kautta. Varsinainen ohjelma alkaa klo 12:30 Robocountryside-hankkeen esittelyllä. Tilaisuudessa kuullaan myös Jyrki Latokartanon (Tampereen Yliopisto) esitys ”Robotiikan monet sovellusalueet” sekä Jari-Pekka Kannisen esittely ”Be a Responsible Citizen in the Digital World of Tomorrow!”. Lisäksi puheenvuoron saavat muut hankkeet ja robotiikkaa hyödyntävät yritykset. Tilaisuuden päätteeksi aulaesittely jatkuu kahvitarjoilun merkeissä.

Tervetuloa mukaan! Tilaisuus on avoin kaikille aihepiiristä kiinnostuneille.

Jos et pääse paikalle niin livelähetystä voi seurata verkon kautta osoitteessa:

https://www.youtube.com/watch?v=h3fVr7XVQ4M

Lisätietoa: toni.pekkola@jamk.fi