Tartu TiimiVerkkoon!

Syyskuussa 2018 se alkoi, virallinen TiimiVerkko taival. Tässä hankkeessa pyritään luomaan jotain uutta ja nykyaikaista palvelua työelämän ulkopuolella oleville ihmisille. Samalla vahvistetaan myös yhteistyötahojen henkilöstön digitaitoja esimerkiksi ohjaamalla älypuhelinten monipuolisessa käytössä ja mahdollistamalla palvelujen tuominen digimaailmaan.

Me TiimiVerkkolaiset toimimme Jyväskylän Ammattikorkeakoulussa ja jalkaudumme täältä monipuolisen asiantuntijuuden kanssa maakuntiin ja osatoteuttajamme Jyväskylän Katulähetyksen luokse. Jo syksyn 2018 aikana saimme luotua hienoja elämyksiä ja mahtavia oivalluksia digikokeilujen merkeissä.

Luehan blogiamme jatkossakin ja kuulet uusimmista toimenpiteistä ja hankkeen kuulumisista. Meidät löydät myös Instasta ja Facesta nimellä TiimiVerkko.

Jätä kommentti