Yhteistyötä hyvässä hengessä

Jyväskylän Ammattikorkeakoululla on meneillään useita hankkeita ja osittain toimimme toistemme rajapinnoilla. Hankeyhteistyö on tärkeää ja niin myös TiimiVerkolle. Vastikään kokoonnuimme Palvelupolut Kuntoon (PaKu) -hankkeen toimijoiden kanssa yhteisideoinnin parissa ja konkreettisesti mietimme, kuinka meidän rajapinnat voisivat tukea toinen toisiaan. Yhteistyö on kantava voima työelämässä, joten mikseipä myös hankemaailmassa.

Jatka lukemista

Digi-infoissa tutustuttiin teknologisiin ratkaisuihin

Videoneuvottelulaitteet, hyvinvointirannekkeet, mobiilisovellukset, robotit ja virtuaalitodellisuus – näitä kokeiltiin digi-infoissa Laukaassa, Äänekoskella ja Jyväskylän katulähetyksessä. Päivien aikana keskusteltiin erilaisista mahdollisuuksista käyttää teknologiaa ohjaustyön osana. Etäohjaus mahdollistuu digivälineillä monipuolisesti ja joustavasti. Videoneuvotteluvälineitä on käytetty asiakaspalvelu- ja ohjaustyössä jo vuosia. Chatit ja viestipalvelut ovat laajentaneet ohjauksen saavuttavuutta ja ovat antaneet erilaisille asiakasryhmille vaihtoehtoisia tapoja ottaa yhteyttä asiantuntijoihin….

Jatka lukemista

Tartu TiimiVerkkoon!

Syyskuussa 2018 se alkoi, virallinen TiimiVerkko taival. Tässä hankkeessa pyritään luomaan jotain uutta ja nykyaikaista palvelua työelämän ulkopuolella oleville ihmisille. Samalla vahvistetaan myös yhteistyötahojen henkilöstön digitaitoja esimerkiksi ohjaamalla älypuhelinten monipuolisessa käytössä ja mahdollistamalla palvelujen tuominen digimaailmaan. Me TiimiVerkkolaiset toimimme Jyväskylän Ammattikorkeakoulussa ja jalkaudumme täältä monipuolisen asiantuntijuuden kanssa maakuntiin ja osatoteuttajamme Jyväskylän Katulähetyksen luokse. Jo syksyn…

Jatka lukemista