#täältätullaandigi

TiimiVerkko hankkeessa on havaittu, että luotaessa jotain aivan uutta ei kehittäminen ole itsestäänselvyys. Hankkeen aikana olemme havainneet, että aluksi on ollut tärkeää lisätä kohderyhmä ammattilaistemme digiosaamista. Sen kautta olemme kasvattaneet digiymmärrystä, joka puolestaan johta siihen, että digitaalisien palvelujen kehittäminen on merkittävästi helpompaa.

TiimiVerkon tarkoituksena on luoda digipalveluita, jotka palvelevat niin ammattilaisia kuin asiakkaita. Palveluiden kehittäminen on kuitenkin pitkälti myös ammattilaisten ymmärryksen lisäämistä niin digitaalisuudesta, kuin sen mahdollisuuksista. Kun ymmärrys on lisääntynyt mm. erilaisien digikoulutuksien ja digipilottien myötä on helpompaa lähteä kehittämään sellaista sisältöä, joka palvelee koko palveluketjua ammattilaisista asiakkaisiin.

TiimiVerkossa on takana ensimmäiset digipilotit, jossa kohderyhmänä on ollut asiakkaat. He ovat olleet myös vaikuttamassa palveluiden sisältöihin, sekä arvioimassa kyseistä kokeilua. Jatkossa teemme kaikki yhdessä. Asiantuntijat, ammattilaiset ja asiakkaat, samalla lähtöviivalla ja yhteisen hyvä puolesta.

Täytyy sanoa, että hankkeessa on hyvä draivi päällä. Kiitos siitä Jyväskylän Katulähetyksen, Laukaan kunnan ja Äänekosken kaupungin ammattilaisille ja asiakkaille, sekä motivoituneelle, sekä innovatiiviselle projektiryhmällemme.

Jätä kommentti