Täältä tullaan digipalvelut!

TiimiVerkko-hankkeessa on toteutettu ensimmäiset digipilotit, ne on arvioitu yhdessä ammattilaisten ja asiakkaiden kanssa ja arvioinnin pohjalta ollaan jo toisella kierroksella. Mahtava tekemisen meininki välittyy kaikissa yhteiskehittämistyöpajoissamme, sekä digitaitokoulutuksissa!

Hankkeen edetessä olemme hyvin havainneet, että digitaitojen kasvattaminen on merkittävässä roolissa digipalveluiden kehittämisessä. TiimiVerkossa järjestettävät digitaitokoulutukset toteutuvat aina asiakaslähtöisesti eli aiheet ja koulutustoiveet tulevat joko yhteistyötahojemme ammattilaisilta tai asiakkailta. Näin voimme suoraan vastata heidän tarpeisiinsa heidän toimintaympäristöissään.

Tällaisen tuetun digipilotoinnin johdosta olemme saaneet jo nyt jalkautettua digipalveluita osaksi yhteistyötahojemme toimintaa. Esimerkiksi Laukaan Digipajalla niin ammattilaiset, kuin asiakkaat työstävät innolla uutta palvelukokonaisuutta, joka vastaa nykyajan digitalisoituvan yhteiskunnan osaamistarpeisiin. Vattipajan asiakkailta on löytynyt sellaista osaamista, jota edes ammattilaiset eivät osanneet ennakoida. Parhaimmillaan palvelumuotoiluprosessissamme olemme päässeet jaetun asiantuntijuuden tilanteeseen, jossa ammattilaiset ja asiakkaat toimivat tasavertaisesti ja jopa rooleja kääntäen. Samanlaisia positiivisia kokemuksia on koettu niin Äänekoskella, kuin Jyväskylän Katulähetykselläkin, joissa digi on ottanut ison askeleen eteenpäin niin ammattilaisten arjessa, kuin asiakkaiden palveluissa.

Digi on siis todellakin saanut meidät kaikki otteeseensa, tukevalla ja iloisen innovatiivisella otteella.

Jätä kommentti