Äänekoski äänessä!

Tällä kertaa ääneen pääsee Äänekosken porukasta Katja kertoakseen kokemuksiaan TiimiVerkon digipäivästä.

Keskiviikkona 6.3. saimme viettää mukavaa ja antoisaa koulutuspäivää Äänekoskella TiimiVerkon osaavan henkilöstön huomassa. Aamun aluksi saimme kuulla osaamiskyselyn tuloksia ja pääsimme myös heti käytännössä kokeilemaan digilaitteita osallistumalla Kahoot-testiin kännyköiden ja tablettien avulla. Kuulimme myös esimerkkejä etäkuntoutuksen mahdollisuuksista ja jo toteutuneista digitaalisista kuntoutusmuodoista.

Toivoimme vinkkejä video-CV:n tekemiseen ja Sanna esittelikin meille hyvin kattavat ohjeistukset esimerkkivideoineen. Saimme arvokasta tietoa välineistöstä, videon suunnittelusta, toteutuksesta, editoinnista ja jakamisesta. Tästä innostuneena aloimme heti suunnitella itsemme haastamista videointihommiin. Päätimme toteuttaa esittelyvideot valmennustiimin henkilöstöstä julkaistavaksi tiimimme somekanaville.

Iltapäivällä tutustuimme vielä erilaisiin yhteiskäyttöalustoihin, joita voimme työssämme hyödyntää. Osa välineistä olikin jo tuttuja, mutta paljon löytyi myös uusia käyttökelpoisia välineitä. Päivän suurin anti taisi olla ymmärrys siitä, että käytettävissämme on valtava määrä erilaisia sovelluksia ja alustoja, joita voimme työssämme hyödyntää.

Päivästä jäi mieliimme hautumaan mukava digitaalinen pöhinä ja odotammekin innolla seuraavia tapaamisia. Kiitos TiimiVerkon väelle!

Jätä kommentti