Kirjastopalvelut joulun ja vuodenvaihteen aikana

Joulu ja vuodenvaihde lähestyy ja kirjasto on suljettu 24.12.2016-8.1.2017. Toivotamme kaikille hyvää ja rauhallista joulua sekä menestyksellistä uutta vuotta 2017.

Janet päivitetään

Joulun jälkeen suomaisissa korkeakoulukirjastoissa päivitetään kirjastojärjestelmää  ja myös Janet on päivityksen alla  27.12.2016-5.1.2017. Päivityksen aikana Janetin saatavuustiedot ja asiakastoiminnallisuudet ovat poissa käytöstä.

Käyttökatkon aikana

  • voit hakea aineistoja Janetista, sillä aineistotiedot ja niiden sijainnit näkyvät Janetissa. Myös kaikki e-aineistot ovat käytössä.
  • et voi uusia lainoja etkä varata aineistoja. Et myöskään näe aineistojen saatavuustietoja.
    et pysty kirjautumaan kirjastokortillasi Janetiin. HAKA-tunnistautuminen on käytössä, mutta tunnistautumisen jälkeen Janet ilmoittaa, että kirjastojärjestelmään ei saada yhteyttä.
  • Omatoimikirjasto ei ole toiminnassa

Nelli poistuu käytöstä

Pitkään palvellut Nelliportaali poistuu käytöstä 31.12.2016. Jatkossa sähköisiin aineistoihin pääsee vain Janetin kautta.

Uusia ja poistuvia e-aineistoja

Luovumme IEEE-tietokannasta 31.12.2016.

Uusia tekniikan alan palveluja ovat Ebscon Engineering Source sekä satoja Knovelin e-kirjoja. Nämä e-kirjat otamme käyttöömme vuoden vaihduttua mutta Engineering Sourcea voi jo nyt käyttää.

Laajennamme myös Passport/Euromonitor-palvelua uusilla palveluilla.

Jätä kommentti