Lempparipaikat kirjastossa

Ystävänpäivänä 14.2. asiakkaat laputtivat sydäntarroilla JAMKin kirjastoissa lempparipaikkojaan.

Pääkampuksen kirjastossa rakastetaan erityisesti parven näköalapaikkoja, joille kertyi melkoinen sydäntarraryväs. Lisäksi jatkuvassa käytössä olevat monitoimilaitteet saivat osakseen kiintymyksenosoituksia. Viherseinistä ja liikunta- ja terveysaiheisista kirjoista pidettiin myös.


Lutakon kampuskirjastossa ylivoimaisesti eniten sydäntarroja sai Entre -tila. Samoin kirjaston takaosassa oleva ryhmätyötila oli monen lempparipaikka.

Tarvaalan kampuskirjastossa kirjat olivat Se Lempparijuttu. ”Ainahan mä seison tuolla metsäkirjojen luona”.

Musiikkikampuksen kirjastossa Ystävänpäivänä tehtiin muutostöitä omatoimikirjaston asentamiseen liittyen ja asiakaspalvelupistettä siirrettiin kauemmaksi hälytysporteista. Remontin metelissä ja hälyssä lempparipaikat jäivät tarroittamatta. Omatoimikirjaston avautuessa asiakkaat ovat kuitenkin lämpimästi tervetulleita pesiytymään entistä pitempään omille lempparipaikoilleen musiikkikampuksen kirjastossa!

Kirjaston palvelu- ja viestintätiimi jatkaa lempparipaikkalaputuksen tulosten käsittelyä 🙂

Jätä kommentti