Tervetuloa Opin ovi -kanavalle!

Tervetuloa Opin ovi -kanavalle! Opin ovi -kanava kerää yhteen JAMK Ammatillisen opettajakorkeakoulun Aikuisohjauksen koordinaatioprojektin tuottaman audiovisuaalisen materiaalin. Käytännössä tämä tarkoittaa videoitamme ja lokakuussa 2012 uutena alkavaa Opin ovi -podcastia. Myös vanha Opin ovet avoinna -blogi siirtyy Opin ovi -kanavalle. Materiaali on luokiteltu eri kategorioihin aiheidensa perusteella, ja vielä tarkemmin niitä voi jaotella sivuston oikeasta laidasta löytyvän asiasanapilven avulla.

Aikuisohjauksen koordinaatioprojektin tavoitteena on tukea Opin ovi -projekteja sekä koota niissä syntyviä tuloksia ja hyviä käytäntöjä sekä levittää niitä valtakunnallisesti projektien apuna. Lisäksi Aikuisohjauksen koordinaatioprojekti auttaa alueellisia Opin ovi -projekteja hyvien käytäntöjen juurruttamisessa siten, että projektin vaikutukset jatkuvat hankekauden jälkeen.

Aikuisohjauksen koordinaatioprojektia toteuttaa (1.8.2008-31.12.2013.) Jyväskylän ammattikorkeakoulun ammatillinen opettajakorkeakoulu Euroopan sosiaalirahaston ja Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen turvin.