Ensimmäinen Opin ovi -podcast: Auli Ryhänen kertoo koordinaatioprojektin viestinnästä

Ensimmäinen Opin ovi -podcast on täällä! Opin ovi -podcastin ensimmäisessä jaksossa Aikuisohjauksen koordinaatioprojektin projektipäällikkö Auli Ryhänen kertoo opinovi.fi-sivustouudistuksesta ja muista koordinaatioprojektin syksyn kuulumisista. Lisäksi hän vastaa projektin viestintään ja sen kehittymiseen liittyviin kysymyksiin.

Jatkossa Opin ovi -podcast ilmestyy viikoittain ja nostaa esille Opin ovi -hankeperheen kannalta mielenkiintoisia puheenaiheita ja ihmisiä. Opin ovi -podcast on tulossa myös iTunesiin, mistä tulevat jaksot saa ladattua automaattisesti tietokoneelle tai Applen kannettaviin laitteisiin. Tiedotamme tästä myöhemmin lisää.

Kuuntele Opin ovi -podcast JAMKin Moniviestimessä
Lataa Opin ovi -podcast omalle koneellesi tästä

Mikäli jälkimmäinen linkki avaa podcastin selaimeen, lataa se tietokoneellesi klikkaamalla linkkiä hiiren oikealla painikkeella ja valitsemalla ”Tallenna”.