Kolahduksia Tampereen Y-kampuksella


Y-kampuksen lupaus:

”Autamme alkuun uusia opiskelijayrittäjiä ja sparraamme tulevaisuuden tekijöitä työelämään. Yrittäjähenkiset opiskelijat kohtaavat inspiroivissa tapahtumissa ja Y-kampuksen omassa tilassa, jossa tapahtuu joka viikko. Innostava ilmapiiri imaisee mukaansa myös opettajat ja yrittäjät. Lähde mukaan, jos sormesi syyhyävät päästä testaamaan ideoita ja kokeilemaan siipiäsi tosielämässä jo opiskeluaikana!”

Vierailimme Y-kampuksella yritysvalmentajien kanssa 10.10. ja Y-kampuksen veturi Mikael Juntunen esitteli sen toimintaa varsin inspiroivasti. Y-kampuksen tunnelmia aistiessa ja tarinaa kuunnellessa alkoi kiteytymään se, mikä meillä JAMKissa on vielä hieman heikoissa kantimissa. Tekeminen on hyvä tasolla, mutta se viestintä ja ne tarinat! Antti T lupasi kirjoittaa omasta näkökulmastaan millaisia kolahduksia Y-kampuksen vierailulta sai. Saamme Antin ajatukset tänne varmasti heti syyslomaviikon jälkeen.

Suosittelen tutustumaan tähän videoon ja siihen, miten mielikuvien syntymistä herätetään. Itseeni kolahti lausahdus: ”Etsi itsellesi unelmiesi työ!”. Opiskelijat ovat aktiivisia toimijoita ja oman elämänsä rakentajia – ei passiivisia kohteita.

Miten sinä haastaisit JAMKia vielä yrittäjyyden vallankumouksen synnyttämisessä? Miltä näytämme ulospäin?