Yrittäjyydestä ja oppimisinnovaatioiden luomisesta – JAMKin caseja

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa panostetaan yrittäjyyteen, opiskelijalähtöisten yritysten luomiseen, opetussuunitelman uudistamiseen yrittäjyyttä tukevaksi sekä kiinnitetään erityistä huomiota sisäiseen yrittäjyyteen ja sen kehittämiseen.

JAMKissa innovaatiotoimintaa on edistetty ja useita lupaavia innovaatioaiheita käynnistetty, myös opiskelijayrityksiä on perustettu. Yrittäjyydestä (case Nestronite oy) ja uuden oppimisinnovaation luomisesta ja kehittämisestä (case FreeNEST ja SkyNEST-projekti) voit lukea lisää Ohjelmistotiimin blogista

Yrittäjyyttä tukemassa ja edistämässä toimii JAMK Generator, jonka tavoitteena on yhdessä opiskelijoiden, henkilöstön ja toimintaympäristön kanssa vastata JAMKin tavoitteeseen olla Suomen yrittäjälähtöisin korkeakoulu. JAMK-yrityshautomo on JAMKin opiskelijoille ja henkilökunnalle suunnattu kasvunalusta yrittäjyyteen. Innovaatiokuukausi puolestaan tarjoaa yrittäjyysopintoja ja työpajoja. Myös avoimessa ammattikorkeakoulussa voi opiskella yleisiä yrittäjyyttä kehittäviä tai alakohtaisia yrittäjyysopintoja.

Tunnustusta JAMKille:

Vuoden yrittäjyysteko JAMKiin. JAMKin SkyNEST-projektin tuottaman FreeNEST-projektialustan ympärille perustettu Nestronite Oy valittiin vuoden yrittäjyysteoksi
http://www.jamk.fi/uutiset/2/0/vuoden_yrittajyysteko_jamkiin_avoimeen_lahdekoodiin_perustuva_projektinhallinnan_tyokalu_synnytti_uuden_yrityksen

MTL ry:n kilpailumenestystä Juha Tuulaniemen Palvelumuotoilu-teokselle
http://www.jamk.fi/uutiset/2/0/mtl_ry_n_kilpailumenestysta_juha_tuulaniemen_palvelumuotoilu-teokselle_2