Tervetuloa kirjastoon!

Kuutio

Uuden lukuvuoden alkaessa me kirjastolaiset haluamme toivottaa kaikki uudet ja jatkavat opiskelijat tervetulleiksi kirjastoihimme. Kysykää rohkeasti apua, me autamme.

Uusien opiskelijoiden kannattaa aluksi tutustua kirjaston palveluihin verkkosivujemme kautta, ja ottaa Janet-hakupalvelu ja omatoimikirjaston käyttö haltuun. Osallistukaa ahkerasti kirjaston antamaan ohjaukseen, sillä varmistatte opintojen sujuvan käynnistymisen, ja saatte tarvitsemanne kirjat joutuisasti käsiinne.

Opiskelijapalautteen pohjalta olemme tehneet muutamia muutoksia kirjastossa. Pääkampuksen kirjastolla on kesän aikana yhdistetty kurssikirjat ja muun kirjallisuus. Erillistä kurssikirjahyllyä ei enää ole. Aiheenmukaisiin hyllysijainteihin siirtyminen saattaa aiheuttaa sen, että kurssikirjoja etsiessäsi löydät monta muutakin mielenkiintoista kirjaa aiheestasi.

Asiakaspalautteessa kohdistui erilaisia toiveita kirjaston tilojen ja laitteiden suhteen. ICT-palvelut on vaihtanut kesän aikana uusia tietokoneita kirjastoihimme, ja olemme pyrkineet parantamaan Pääkampuksen kirjaston akustiikkaa ja ergonomiaa. Olemme hankkineet asiakkaille säädettäviä sähköpöytiä, sermejä ja uusia tuoleja. Kirjaston hiljaiseen tilaan on hankittu koko joukko uusia kalusteita ja esimerkiksi ääntä eristävä neuvottelukuutio. Hiljainen tila ei vielä elokuussa ole aivan valmis, mutta pitkin syksyä saamme tilaan lisää kalusteita.

Musiikkikampuksen laajennusrakentamisen ajan Musiikkikampuksen kirjaston palvelut jatkuvat pääosin normaalisti. Lue tästä lisää uutisesta.

Hyvää lukuvuotta kaikille!