Miten valitsen kurssilleni e-kurssikirjan?

Kirjasto hankkii kurssikirjan e-kirjana jos se on saatavilla JAMKin e-kirjatoimittajien kautta, ja jos e-kirja on kustannuksiltaan kohtuullinen. hankittavissa. Hankintaehdotuksen uudesta e-kurssikirjasta voi tehdä kirjaston hankintaehdotuslomakkeella tai lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen kirjasto.ekirjat@jamk.fi. Hankinnan yhteydessä kirjasto selvittää aineiston saatavuuteen ja mahdollisiin käyttörajoituksiin liittyvät yksityiskohdat. Tarvittaessa voimme yhteistyössä etsiä kunkin kurssin tarpeisiin parhaiten soveltuvaa aineistoa.

Miksi e-kirja?

Ota käyttöösi e-kurssikirja!

JAMKin henkilökunnalle ja opiskelijoille e-kirjojen etuja ovat:
• luettavissa JAMKin verkkotunnuksilla kirjautuen mistä vain ja milloin vain
• mahdollista selata ja tehdä hakuja kirjan sisällöstä
• ei palautuksesta huolehtimista
• ei myöhästymismaksuja

Jos mahdollista, kannattaa kurssikirja valita käyttörajoituksettomasta e-kirjapalvelusta.  Oheinen taulukko JAMKin e-kirjapalveluista auttaa sinua e-kurssikirjavalinnassasi, mukana myös Avointen oppimateriaalien kirjasto.

Miten valitsen kurssilleni e-kurssikirjan?