Yrittäjyys kiinnostaa korkeakouluopiskelijoita

Yrittäjyys kiinnostaa korkeakouluopiskelijoita. Opiskelijoidemme valmiudet hypätä yrittäjäsaappaisiin kehittyvät yhä enemmän.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun tavoitteena on olla yrittäjyyslähtöisin korkeakoulu, paras alusta yrittäjyydelle. Meillä on jo hyvät näytöt ja olemme olleet oikealla tiellä edelläkävijöiden joukossa. Alkaneella strategiakaudella rakennamme yhä vaikuttavampaa ja vetovoimaisempaa yrittäjyysyhteisöä Keski-Suomeen myös Jamkissa. Jamk Generator, innovaatio- ja yrittäjyysopinnot sekä tukipalvelut vahvistuvat myös tekemällä entistä kokonaisvaltaisempaa yhteistyötä Jyväskylän yliopiston ja koulutuskuntayhtymän kanssa. Edu Futura -ajattelu ja -toiminta vievät meitä eteen päin entistä vahvempina myös elinkeinoelämän ja yrittäjyyden edistäjinä.

Haluamme tarjota jokaiselle opiskelijalle ja henkilöstöllemme mahdollisuuden ja vahvan pohjan yrittäjyyden osaamiseen ja sitä kautta vahvistamme yrittäjyyden start-up ja kasvuhenkeä Jyväskylässä ja koko maakunnassa. Teemme laadukasta yhteistyötä myös valtakunnallisten ja kansainvälisten yrittäjyyskorkeakoulujen ja ekosysteemien kanssa. Haluamme liittää yhteisömme yhä paremmin kansainväliseen verkostoon.

Olemme huomanneet, että opiskelija-yrittäjät ja toimivat yritykset haluavat kohdata raja-aidattomasti jo opintojen alkuvaiheessa. Nuorten rooli yritysten synnyssä ja vaikkapa digi-, kansainvälistymis- tai teknologialoikkien tekemisessä jo toimivissa yrityksissä on tärkeä. Tarjoamme myös kokeneille yrittäjille mahdollisuuden päivittää osaamistaan jamkilaisessa yrittäjyysyhteisössä ja voimavaroja uuden vaiheen löytämiseen. Kasvu Open-, kasvun maakunta-, #BSFestival, Yrittäjyyspääkaupunki ja yrittäjyystapahtumat ovat merkittäviä yhteisponnistuksia koko alueellemme. Olemme innostuneita kaikesta tästä!

Suomi 100 hengessä pääsemme nousukiitoon monialaisella, rohkealla, osaamistamme kansainvälisesti ja yrittäjähenkisesti hyödyntävällä sykkeellä. Tarvitsemme vahvan uuden vision myös Keski-Suomeen. Jamk on mukana.