Ilmoittaudu mukaan tutkimukseen!

Nyt on aika ilmoittautua mukaan Kokemus-hankkeen tutkimukseen! Jos olet kuntoutusalan opiskelija, jolla on takanaan vähintään vuoden verran opiskelukokemusta JAMKssa ja olet kiinnostunut kehittämään osaamistasi monialaisesta asiakasohjauksesta ja oppimaan oman kehosi fysiologisista reaktioista osana oppimistilannetta, niin katso liitteenä oleva infokirje ja linkistä löytyvä kuvaus hankkeesta ja hae mukaan elokuun 2020 loppuun mennessä. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Minna Haapakoski (puh. +358 503 073 066 tai minna.haapakoski@jamk.fi)

Tutkimukseen osallistujat saavat kaksi Firstbeatin hyvinvointianalyysiä ja osallistuminen on mahdollista opinnollistaa osaksi opintoja. Kauempaa tuleville korvataan matkakustannukset simulaatiotilanteisiin osallistumisesta.

Tutkimusprosessin esittelyvideo

rekrytointikutsu_kesäkuu2020