Ilmoittaudu mukaan Webinaarisarjaan

Hankekonsortio järjestää kaikille avoimen ja maksuttoman webinaarisarjan, jossa pääset tutustumaan hankkeen aikana saatuihin tuloksiin ja verkostoitumaan simulaatio-oppimisesta kiinnostuneiden tahojen kanssa. Webinaarien ajankohdat ovat: TI 8.2.2022 klo 13-15.30 Ti 8.3.2022 klo 13-14.30 Ti 5.4.2022 klo 13-14.30 Pääset ilmoittautumaan webinaareihin täällä: https://link.webropolsurveys.com/EP/C93D1D6311DCAB3A. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on Zoom-linkki webinaareihin osallistumista varten. Huomioithan, että webinaariesitykset tallennetaan.

Jatka lukemista

Uusi blogikirjoitus

Uudessa TiKi-talk blogitekstissa pohditaan etänä toteutetun KoKemus-seminaarin antia ja yleisemmin miten etäaikana voidaan edistää ihmisten kohtaamista. Verkostoitumista etänä – kokemuksia etäseminaarin toteutuksesta KoKemus -hankkeessa | TiKI-talk (jamk.fi)

Jatka lukemista

Ilmoittaudu mukaan tutkimukseen!

Nyt on aika ilmoittautua mukaan Kokemus-hankkeen tutkimukseen! Jos olet kuntoutusalan opiskelija, jolla on takanaan vähintään vuoden verran opiskelukokemusta JAMKssa ja olet kiinnostunut kehittämään osaamistasi monialaisesta asiakasohjauksesta ja oppimaan oman kehosi fysiologisista reaktioista osana oppimistilannetta, niin katso liitteenä oleva infokirje ja linkistä löytyvä kuvaus hankkeesta ja hae mukaan elokuun 2020 loppuun mennessä. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Minna…

Jatka lukemista

Koronan vaikutus pilottien toteutukseen

Koronan johdosta on päädytty siihen, että JAMK:n ensimmäiset pilotit siirretään toteutettavaksi syksyllä 2020. Pilottien tarkempi ajankohta tarkentuu lähempänä syksyä. Hankkeen piloteista kiinnostuneet JAMK:n kuntoutus- ja sosiaalialan opiskelijat voivat kysyä lisätietoja Minna Haapakoskelta (minna.haapakoski@jamk.fi) tai Kaisa Lällältä (kaisa.lalla@jamk.fi).

Jatka lukemista