Esittelyssä Päijät-Hämeen Opin ovi -ohjauspalvelu (29.5.2012)

Opin ovi -kanavan on tarkoitus toimia arkistona Aikuisohjauksen koordinaatioprojektin tuottamalle audiovisuaaliselle materiaalille. Tämän vuoksi tuomme kanavalle videoita myös viime keväältä ja aikaisemmilta vuosilta. Tämä video on julkaistu alunperin 29.5.2012.

Ohjaaja Miia Tuominen Lahden ammattikorkeakoulun Muotoilu- ja taideinstituutista kertoo Opin ovi -ohjauspalvelusta, joka on avattu Lahden keskustaan uudistuneen Fellmannian alakertaan.

Opin ovessa voi keskustella esimerkiksi omista koulutus- ja urasuunnitelmista sekä opiskeluvalmiuksista, ja sinne voi tulla ilman ajanvarausta. Pidempää keskustelua varten voidaan myös varata aika. Opin ovessa järjestetään opiskelutaidon iltoja, teemapäiviä ja yleisiä lukiseuloja.

Täysin uusi Opin ovi on Päijät-Hämeen alueen aikuiskoulutustoimijoiden yhteinen ponnistus. Sillä halutaan kannustaa työikäisiä ammattitaidon uudistamiseen sekä tarjota tietoa ja tukea koulutusvalintoihin.

Palvelu on asiakkaalle maksuton. Sen suunnittelusta ja käynnistämisestä vastaa ESR-osarahoitteinen Päijät-Hämeen Opin ovi -projekti.

Opin ovi -ohjauspalvelu
Fellmannia
Kirkkokatu 27, Lahti
044 708 1333
opinovi[@]fellmannia.fi

Lisätietoja:
Projektikoordinaattori Pirjo Malin
Lahden ammattikorkeakoulun Innovaatiokeskus
050 384 3931
pirjo.malin(at)lamk.fi