Opin ovi -webinaarissa etsittiin osaavaa ohjaajaa

Syksyn toisessa Opin ovi -webinaarissa rakennettiin osaavan ohjaajan muotokuvaa Kirsti Vänskän väitöstutkimuksen pohjalta, otettiin esiin osaavassa ohjaajuudessa ilmenneitä käsityksiä siitä, miten taitavat ohjaajat ohjauksen tekevät sekä nostettiin esiin muutamia kysymyksiä, joita väitöstutkimus osaavasta ohjaajasta toi esille (mm. vallan ja monikulttuurisuuden näkymättömyys ohjauksessa ja ohjauspelin pelaaminen).

Webinaarin pitivät yliopettaja Kirsti Vänskä ja opettajankouluttaja Helena Anttila Jyväskylän ammattikorkeakoulun ammatillisesta opettajakorkeakoulusta. Webinaari on osa Opin ovi -sarjaa, jonka on tuottanut Aikuisohjauksen koordinaatioprojekti.

Katso webinaarin diat täältä.
Lue Kirsti Vänskän väitöstutkimus Ohjauksen osaajat – miten he sen tekevät?

Voit kuunnella webinaarin myös podcast-versiona:

Kuuntele Opin ovi -podcast JAMK:n Moniviestimessä
Lataa Opin ovi -podcast omalle koneellesi tästä

Mikäli jälkimmäinen linkki avaa podcastin selaimeen, lataa se tietokoneellesi klikkaamalla linkkiä hiiren oikealla painikkeella ja valitsemalla “Tallenna”.