Kohtaa kansainvälinen opiskelija Opin ovi -webinaarissa

Kansainvälistymiseen liittyvät kysymykset ovat ajankohtaisia lähes jokaisessa oppilaitoksessa. Viime vuosina kansainvälistyminen on näkynyt mm. ulkomaalaisten opiskelijoiden, sekä tutkinto- että vaihto-opiskelijoiden määrän valtavana kasvuna eri oppilaitoksissa. Otsikkonsa mukaisesti tässä webinaarissa nostetaan esiin kysymyksiä siitä, osaammeko kohdata oikealla tavalla muista kulttuureista tulevia opiskelijoita ja huomaammeko ottaa rikkautena kaikki heidän tuomansa mahdollisuudet.

29.1. nauhoitetun webinaarin pitävät opettajankouluttaja Helena Anttila sekä yliopettaja Kirsti Vänskä Jyväskylän ammattikorkeakoulun ammatillisesta opettajakorkeakoulusta. Webinaari on osa Aikuisohjauksen koordinaatioprojektin tuottamaa Opin ovi -webinaarien sarjaa.

Katso webinaarin diat täältä.

Voit kuunnella webinaarin myös podcast-versiona:

Kuuntele Opin ovi -podcast JAMK:n Moniviestimessä.
Lataa Opin ovi -podcast omalle koneellesi täältä.

Mikäli jälkimmäinen linkki avaa podcastin selaimeen, lataa se tietokoneellesi klikkaamalla linkkiä hiiren oikealla painikkeella ja valitsemalla “Tallenna”.