Kirjaston luku-, kuuntelu- ja katseluvinkkejä palauttavaan joululomaan

Kohta on se aika, jolloin kirjaston etäasiakkaat ja etätyöntekijät sulkevat läppäreidensä kannet ja jättävät etäopiskelun ja etätyönteon tauolle.  Tai kirjastossa paikan päällä asioivat ja työskentelevät riisuvat maskinsa tai visiirinsä, kun astuvat kirjaston ovesta ulos. Luultavasti kaikki hieman huokaisten muistelevat kuluneen vuoden tapahtumia ja arvailevat mielessään mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. Lähestyvä joulukin saattaa olla erilainen kuin se mihin on tottunut. Siihen saattaa liittyä etuliite ”etä”, joka tuntuu nyt liimaantuneen melkein kaikkeen tekemiseen. Etäily voi tuoda tekemiseen vapautta, toisaalta se pahimmassa tapauksessa voi jättää ilman tukea. Pidetään siis joulunaikaan hyvää huolta toisistamme, unohtamatta myöskään itseämme.

Luku-, kuuntelu ja katseluvinkkejä palauttavaan joululomaan:

Lisää lukuvinkkejä intrassa!

Kirjaston aukioloajat