Matkalle eväitä

MATKA-ryhmien tulevat ohjaajat Jyväskylästä, Tampereelta ja Turusta sekä muut kehittäjät kokoontuivat toukokuun lopulla Tampereelle miettimään yhteisiä suuntaviivoja. Tampereen päivä tuotti monta hyvää ideaa ja oivallusta, jotka saatiin eväiksi  kehittämistyöhön. Elokuussa 2018 samalla porukalla tavataan uudelleen Jyväskylässä ja tuolloin mukana on nuoria ja nuoria aikuisia kokemusasiantuntijoina ja neuvonantajina. MATKA-ryhmät halutaan suunnitella yhdessä nuorten kanssa, jotta ryhmistä tulee oikeasti osallistujiensa näköisiä.

MATKA-ryhmät koulutuksen tai työelämän suuntaa etsiville nuorille aikuisille starttaavat syyskuun 2018 puolivälissä (vko 37). Samaan aikaan käynnistyy kolme ryhmää: Jyväskylässä, Tampereella ja Turussa. Ryhmien toiminta kestää joulukuulle asti niin, että tapaamisia on kerran viikossa noin 3-4 tunnin ajan kerrallaan. Tapaamisiin sisältyy aina yhdessä ruokailu (aamupala tai lounas ryhmästä riippuen) ja tutustumis- tai vierailukäyntejä ryhmäläisten toiveiden mukaisesti.

Mukaan on tervetullut kuka tahansa alle 30-vuotias, joka on vailla työ- ja koulutuspaikkaa ja joka kiinnostunut ryhmän kanssa toimimisesta. Jos kiinnostuit tai tiedät henkilön, ketä voisi kiinnostaa, otathan rohkeasti yhteyttä Nuorten Ystävien Tanja Tervaseen (yhteystiedot Tietoja-sivulla) – Tanjalta saa lisätietoja alkavista ryhmistä!

Jätä kommentti