MATKA on alkanut

Tervetuloa seuraamaan MATKA-hankkeen kulkua! Kehittämishanketta rahoittaa Kela ja päätoteuttajana on JAMK:n Hyvinvointiyksikkö. Kehittämiskumppanina ja palveluntuottajana toimii Nuorten Ystävät Avopalvelut Oy.

Hankkeessa kehitetään ja arvioidaan 18–29-vuotiaille työelämän ja koulutuksen ulkopuolella oleville nuorille suunnattu matalan kynnyksen ryhmämuotoinen avokuntoutusmalli (MATKA). Kehittämistyö toteutuu vuosina 2018-2019.

Tässä blogissa kerromme hankkeen kuulumisista ja välitämme tietoa teemaan liittyvistä muista ajankohtaisista asioista.  Pysy kuulolla! 🙂

1 kommentti

  1. Nuorten Ystävien puolelta lämpimästi tervetuloa seuraamaan blogia ja hankkeen kuulumisia. Olemme innoissamme mukana kehittämiskumppanina ja se vielä lisäyksenä, että Jyväskylän lisäksi MATKA- avokuntoutusryhmät pyörähtävät käyntiin ensi syksynä myös Tampereella ja Turussa 🙂
    MATKA-terveisin,
    Tanja Jyväskylästä, Hanna Turusta ja Nina Tampereelta

Jätä kommentti