Kirjasto kehittää: Sähköinen kirjastokortti, omatoimikirjastot, e-kirjat ja itseopiskelumateriaalia

Tuudo-kirjastokortin kuva ja ohjeet ladata se App Storesta tai Goole Play-sovelluskaupasta

Saimme keväällä 2020 palautetta asiakkailtamme. Olemme nyt uudistaneet kirjaston taustajärjestelmän ja siten saaneet jo nyt muutamia keväisiä toiveitanne eteenpäin.

Otimme käyttöön sähköisen Tuudo-kirjastokortin, jolloin jamkilaiset voivat itse hankkia kirjastokortin käymättä kirjastolla. Tuudolla voi myös uusia lainoja ja seurata varauksiasi. Lue lisää Tuudosta ja miten saat sähköisen kortin.

Musiikkikampuksen kirjastolle on avattu omatoimikirjasto 2.11.2020. Näin kaikki kirjastomme ovat ”omatoimisia”.

Marraskuun alussa 2020 jokainen kirjastomme on auki. Seuraathan verkkosivujamme ja aukiolotiedotustamme. Kirjastoissa on kiinnitetty huomiota Covid-19 suojautumiseen, huolehdithan sinäkin kirjaston pysymisestä turvallisena opiskelu- ja tutkimustilana.

Olemme myös kiinnittäneet lisähuomiota e-aineiston, erityisesti e-kirjojen hankintaan.

Kirjasto ja tiedonhaku haltuun-sivulta löydät asiantuntijoidemme laatimia itseopiskelumateriaaleja. Niiden avulla perehdyt sujuvasti kirjaston palveluihin, tutustut tiedonhakuun Janet-tietokannassa ja saat vinkkejä löytämäsi tiedon arviointiin.

Jatkamme kehitystä, ja kaikki asiakaspalaute palveluistamme on enemmän kuin tervetullutta.

Tsemppiä opintoihin ja tutkimukseen!