Viimeisen kouluviikon tunnelmia

Taaksejääny viikko oli täynnä hektisiä ja tärkeitä päiviä, kouluprojektien deadlinet kun painaa ihan hyvästi päälle. Mutta mikä on jokaisessa torstaissa tärkeintä?? Kyllä sää tiiät! No, tietysti opiskelijabileet, ja tällä kertaa insinöörien pikkujoulubileet! Ilta oli kaiken odottamisen arvoinen, hauskaa pidettiin (taas!) 😉 Seuraavan aamun kouluunlähtö kahdeksaksi ei sitten ollutkaan niin kivuton (taaskaan…).
Viikonlopun plääni oli pakata vanhassa kämpässä loput kamat kasaan, jotta pikkuveli pääsee niitä roudaamaan nurkista pois ja pääsen kunnolla asettumaan tähän nykyseen kaheksan neliön koirankoppiin. Suunnitelmiin ei kuulunu, että lauantai-aamuna, kun oon päässy vanhalle asunnolle, nousee kuume. Miksei sitä ikinä terveenä muista, miten kamalaa on kuumeessa maata tuntikaupalla silmät kiinni hikoillen ja haisten pahalle, kaiken hourailuitten keskellä ilman, että pystyy nukkumaan. Omista kuumehoureista erityisen ”pahoja” teki se, että kuvittelin koodaavani JAVAA. Meillä on ollu just olio-ohjelmoinnin kurssi, jota on koodattu Javalla. Voin sanoa, ettei kurssi nyt oikeen putkeen oo menny. Korvista muutenkin tursui yli, niin sitte kipeänä vielä aihe vainoaa. Onneksi vanhalla asunnolla oli vielä sänky, niin ei lattianraossa tarvinnu kuumeilla 🙂
Mulla siinä vanhalla asunnolla on kämppiksenä vaihtari-neitonen. On ollu hauskaa petrata englanninkielen taitoaan, ja kuulla juttuja hänen kotimaastaan. Sunnuntaina kun olin muuttopuuhien sijaan sänkypotilaana, sain häneltä Facebookkiin viestin, että käy tsekkaamassa keittiössä. Ja täytyy sanoa, aivan ihana yllätys ^_^
pipareita
Oli hieman tuhma sana tuossa kuvassa, joten täytyi korvata tähtösillä 😉 Eihän tässä ketään aiota suututtaa.
Tällaista on tämän opiskelijalikan elämä tällä hetkellä. Koulu loppui tältä vuodelta tänään ja edessä vajaan viikon joululoma. Lomalla olis tarkotus saada tämä muuttorumba päättyneeksi, vaikka luokkakaverit uhkasi että koko loma dokataan. Vietän joulun syntymäpaikkakunnallani Nivalassa, mummulassa. Joulun jälkeen lähden seilaamaan Itämeren aalloille kavereiden kanssa, joihin tutustuin Vaasassa, kun luin tradenomin paperit. Uusivuosi vietetään samassa mahtavassa seurassa, jonka jälkeen pari viikkoa vielä lomailua. Tässä vielä mun ja Ninskin taiteilema joulukuva, God Jul! *<:)Joulutaidetta_mediatekniikka

Jätä kommentti