Opiskelijan joulu

Tässä tulee pikaiset tervehdykset joulu kiireiden keskeltä. Joulunaika on varmasti jokaiselle opiskelijalle aika kiireistä aikaa. Ainakin itselleni koko joulukuu on ollut deadlinea deadlinen perään. Viimeiset kaksi viikkoa on mennyt tehtävien palautusten ja tentteihin lukemisen merkeissä. Voisinkin sanoa, että loma tulee nyt todella hyvään saumaan. Nyt on aikaa rentoutua ja tavata ystäviä sekä perhettä, kun tältä vuodelta koulutehtävät ovat pulkassa. Itselläni ensi vuosi alkaa jännittävissä merkeissä, koska aloitan työharjoittelun. Odotan innolla harjoittelua, koska vihdoin ja viimein pääsen tekemään käytännössä koulussa opittuja asioita. Harjoittelu kestää meillä viisi kuukautta, joten siinä varmasti kerkeää oppimaan todella paljon uusia asioita. Innolla odotan alkavaa vuotta.

Joululahjat ja kaikki valmistelut alkavat olla hyvällä mallilla. Joten nyt voi hyvillä mielin lähteä rauhaisaan joulun viettoon. Oma jouluni menee aikalailla kylässä ajelemiseen. Tänään menen isäni luokse viettämään joulua ja aattona lähden sitten ajelemaan Lahtea kohti.

henna kuva

 

Oikein rauhaisaa joulua kaikille ja onnellista uutta vuotta 2015!

 

 

Jätä kommentti