Uuden vuoden ensimmäinen päivä

Onneksi uutta vuotta juhlitaan vain kerran vuodessa. Heräsin tähän vuoden ensimmäiseen päivään hyvin väsyneenä ja huonosti nukkuneena, mutta silti todella toiveikkaana siitä, että tuleva vuosi tulee olemaan täynnä uusia haasteita ja reissuja.

Eilinen uudenvuodenaatto alkoi menemällä reippaana töihin. Vaikkakin töissä kaikki asiakkaat toivottivat hyvää uutta vuotta, ei tuntunut yhtään siltä, että olisi mikään juhlapäivä, kunnes esimies armollisesti päästi minut aikaisemmin töistä ja muistin kuinka kassini oli täynnä uudenvuoden eväitä! Töistä ryntäsinkin ystävieni kanssa juhlistamaan tulevaa vuotta hyvien juomien, herkkujen, tinan valamisen ja rakettien kera. Omalla kohdallani tina ennusti suurta ja yhtäkkistä muutosta, hmm. Kaikenkaikkiaan ilta meni hienosti ja säästyttiin silmävammoilta.

IMG_20141231_235424

Mitään uudenvuodenlupausta en mennyt tekemään, koska itseni hyvin tuntien en niitä saa pidettyä, mutta niin ei taida kovin moni muukaan. 😉 Sen kuitenkin lupaan itselleni, että ulkomaille on päästävä vähintään kerran, sekä aion antaa enemmän aikaa opiskelulle!

Siinä oli pieni kurkistus minun uudenvuodenaattooni!IMG_20150101_000012

Hyvää uutta vuotta! Happy New Year! Feliz año nuevo! Gott nytt år!

Jätä kommentti